Ravitsemusneuvojan työhön kuuluvat ruokaan ja ravintoon liittyvät asiat kaikissa K5-kuntayhtymän jäsenkunnissa (Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö). Jos sinulla on ravitsemukseen liittyviä ongelmia, voit ottaa yhteyttä ravitsemusneuvojaan. Tällaisia ongelmia voivat olla esim. ylipaino, alipaino, vatsaongelmat, heikentynyt ruokahalu, ruoka-allergiat tai intoleranssit.

Voit mennä ravitsemusneuvojan vastaanotolle tai hän tulee kotikäynnille.  Ravitsemusneuvoja ottaa myös vastaan asiakkaita ryhmässä ja pitää luentoja eri ryhmille.

 

Kenelle ravitsemusneuvojan palvelut on tarkoitettu?

Ravitsemusneuvoja auttaa työssään sinua, jolla on ruokaan tai ravintoon liittyviä ongelmia tai kysymyksiä ja hän työskentelee jäsenkunnissa Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö. Ravitsemusneuvoja ottaa vastaan kaiken ikäisiä henkilöitä, nuorista iäkkäisiin.

 

Miten saan yhteyttä ravintoneuvontaan?

Ravitsemusneuvojan vastaanotolle ei tarvitse lähetettä ja palvelu on maksutonta. Voit itse ottaa ravitsemusneuvojaan yhteyttä. Omaiset tai hoitohenkilökunta voivat myös ottaa yhteyttä ravitsemusneuvojaan.

Ravintoneuvojan yhteystiedot.