Kuntoutuskoordinaattori huolehtii hoidontarpeesi kokonaiskuvasta ja koordinoi erilaisia hoito- ja kuntoutuspanostuksia. Kuntoutuskoordinaattori toimii sinun ja eri tahojen välisenä yhteyshenkilönä.  Koordinaattori seuraa kuntoutusprosessiasi, opastaa sinua itsehoitoon ja ohjaa tarvittaessa sinut välttämättömiin tukitoimintoihin.  Tarkoituksena on parantaa toiminta- ja työkykyäsi, itsetuntemustasi ja elämänhallintaa. Saat yhteyden kuntoutuskoordinaattoriin, kun sinulla on erilaisia psykososiaalisia ongelmia ja tarvitset tukea kuntoutuksessa.

 

Kenelle kuntoutuskoordinaattorin palvelut on tarkoitettu?

Kuntoutuskoordinaattorin toiminta on tarkoitettu sinulle, joka olet täyttänyt 18 vuotta ja olet K5:n psykososiaalisen yksikön asiakas. Kuntoutuskoordinaattori toimii koko kuntayhtymän alueella ja käytännön työtä tehdään kaikissa jäsenkunnissa (Kaskinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Maalahti ja Närpiö).

 

Miten pääsen kuntoutuskoordinaattoriin?

Kuntoutuskoordinaattorin vastaanotolle ei tarvitse lähetettä. Voit itse ottaa yhteyttä kuntoutuskoordinaattoriin, jos haluat lisätietoa eri palveluista.  Omainen tai hoitohenkilökunta voi myös ottaa yhteyttä kuntoutuskoordinaattoriin.

 

Kuntoutuskoordinaattorin yhteystiedot.